eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Odobrene akreditacije Agencije za mobilnost i programe Europske unije

19.01.2024.  -  Napisala  Iskra Petak
Još jedan uspjeh Srednje škole Ivanec! 
S ponosom objavljujemo da je Srednja škola Ivanec ostvarila nevjerojatan uspjeh - odabrana je za dodjelu čak DVIJE Erasmus akreditacije od Agencije za mobilnost i programe Europske unije! Naša škola prijavila se za akreditaciju u području općeg odgoja i obrazovanja te strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, a rezultat su dvije odobrene akreditacije! 
 
Što to znači za naše učenike i nastavnike? Erasmus akreditacije otvaraju vrata nevjerojatnim međunarodnim iskustvima! 
Za učenike:
Sada imamo priliku sudjelovati u međunarodnim razmjenama, praktičnim vježbama i projektima diljem Europe. Ovo je jedinstvena prilika za stjecanje novih prijateljstava, upoznavanje različitih kultura i obogaćivanje njihovih znanja i vještina. 
Za djelatnike:
Djelatnici će imati priliku sudjelovati u stručnim usavršavanjima, radionicama i razmjeni iskustava s kolegama iz drugih europskih zemalja. Ovo je izuzetna prilika za proširenje stručnih i pedagoških horizonta te primjenu najnovijih metoda poučavanja. 
 
Ova akreditacija potvrđuje našu posvećenost kvalitetnom obrazovanju kroz stvaranje novih prilika za naše učenike i djelatnike koje će im omogućiti da dožive obrazovanje iz perspektive cijele Europe. Hvala svima na podršci i radujemo se novim izazovima koji nas čekaju!
Pročitano 298 puta

Back to top