eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sportski praznici u Srednjoj školi Ivanec - poziv učenicima

15.06.2022.  -  Napisala  Iskra Petak

Sportski praznici besplatan su ljetni sportski program koji se u 2022. godini provodi na 84 lokacije u Republici Hrvatskoj, a od ove je godine dostupan i u pet srednjih škola.  Projekt se provodi uz punu podršku Ministarstva turizma i sporta u suradnji sa županijskim školskim sportskim savezima.

Cilj je projekta uključivanje što većeg broja učenika u organizirani oblik tjelesne aktivnosti. Sudjelovanje u programu koji bi se provodio na otvorenom prostoru te pod stručnim vodstvom kineziologa, omogućit će učenicima dodatno kvalitetno programirano vrijeme i nakon završetka redovite nastave.

Program je u potpunosti besplatan za sve učenike. Svaki će učenik koji pristupi programu dobiti majicu, a svakog dana za učenike je organiziran obrok i voda.

Više o samom projektu možete pročitati na poveznici https://sportski-praznici.skolski-sport.hr/#/

Program u Srednjoj školi Ivanec provodi nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture, Kristina Jug. Za uključivanje u program i dodatna pitanja javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili br.mob: 099/593-9676.
Pročitano 915 puta

Back to top