eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poziv na tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec

14.03.2022.  -  Napisala  Iskra Petak

Poštovani,

u privitku dostavljamo poziv na tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec koji će se održati 16. ožujka 2022. godine s početkom u 18:00 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora Ivanec, na adresi Vladimira Nazora 6/II. 

Na tematskom sastanku, koji se organizira u suradnji Srednje škole Ivanec i Poslovnog kluba Ivanec, predstavit će se rezultati ankete i prve faze projekta koji je inicirala i provodi Srednja škola Ivanec u području građanskog odgoja pod nazivom „Multikulturna integracija“. Partneri na projektu su Grad Ivanec i Klub mladih. Vrijednost projekta je 10.000 kn, a financira ga Varaždinska županija.

Ovim projektom očekuje se postići veća osviještenost mladih i građana općenito o važnosti međukulturne komunikacije i suradnje te veća uključenost stranih radnika u svakodnevne aktivnosti lokalne zajednice. Kroz projekt su se ispitali stavovi i mišljenja stranih radnika i doseljenika o zadovoljstvu i kvaliteti života u lokalnoj zajednici te stavovi građana o doseljavanju stranih radnika te stupnju prihvaćenosti u lokalnu zajednicu. Planirano je prezentiranje projekta i rezultata istraživanja javnosti u lokalnoj zajednici.

Pročitano 885 puta

Back to top