eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Obavijest o upisima u prve razrede Srednje škole Ivanec u školskoj godini 2021./2022.

09.07.2021.  -  Napisala  Iskra Petak

Poštovani roditelji, dragi učenici osmih razreda!

Datumi zaprimanja upisnica i dokumenata koji su uvjet za upis u prvi razred Srednje škole Ivanec u ljetnom upisnom roku ako se upisnica i ostali dokumenti dostavljaju osobno:

13.7.2021. (utorak) - od 8:00 do 14:00 sati

14.7.2021. (srijeda) - od 8:00 do 14:00 sati

 

Ukoliko se upisnica i ostali dokumenti koji su uvjet za upis u ljetnom upisnom roku dostavljaju elektroničkim putem, rok za dostavu je srijeda,14.7.2021. do 14:00 sati.

Ako se dokumenti šalju elektroničkim putem, molimo da prilikom slanja upisnice POPUNITE I OBRAZAC U PRILOGU ZA POJEDINI SMJER te da ga zajedno s upisnicom i svjedodžbama od 5. do 8. razreda (poslikati ili skenirati) pošaljete elektroničkim putem. 

Ako se učenik upisuje osobno (u školi), tada će navedene podatke popuniti u školi.

Nakon što kandidat potvrdi svoj upis vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika, upisnicu može dostaviti osobno ili elektroničkim putem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (u prijavnom mailu je obavezno navesti kontakt broj mobitela roditelja i učenika). Ukoliko neki kandidat nije u mogućnosti ispisati upisnicu kod kuće, dobit će upisnicu u školi, međutim, tada kandidat mora doći s roditeljem/starateljem zbog potpisivanja iste. Napominjemo da je uz upisnicu potrebno dostaviti i ostalu dokumentaciju, što ovisi o pojedinom zanimanju/smjeru.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji, uvjetima upisa, programima, odjelima i broju učenika u Srednjoj školi Ivanec možete pronaći pod izbornikom Upisi  ili odabirom konkretnog obrazovnog programa.

Za sve informacije o upisima možete nas kontaktirati na broj 042 782 344 ili putem e-maila: iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upisi u prve razrede će se odvijati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

 

 

Pročitano 1335 puta

Back to top