eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Natječaj "2021. Student DIGI Award"

02.03.2021.  -  Napisala  Iskra Petak

I ove je godine pokrenut nagradni natječaj “Student DIGI Award 2021”, kojim se biraju najbolji hrvatski mladi inovatori.

Na natječaj koji organizira Jutarnji list u suradnji s europarlamentarcem Valterom Flegom, koji je izvjestitelj europskog programa Digitalna Europa, prijaviti se mogu svi studenti i učenici srednjih škola, kao i timovi studenata i učenika koji razvijaju svoje inovativno rješenje. Najbolji projekt i tim osvaja novčanu nagradu iz fonda od 50.000 kuna. Osim toga, najbolji finalisti mogu ostvariti i pravo na mentorsku podršku Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER) za daljnji razvoj svoje inovacije, a deset najboljih projekata i inovatora biti će predstavljeno u tiskanom i digitalnom izdanju Jutarnjeg lista.

Na nagradni natječaj 'Student DIGI Award 2021' mogu se prijaviti sva inovativna rješenja, aplikacija, softver, hardver, proizvod. Glavno preporučeno područje su digitalne transformacije, robotika, „smart city“ i „smart villages“ rješenja, primjene strojnog učenja i umjetne inteligencije, a ostala preporučena područja su zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost, hrana i bio-ekonomija, moderno obrazovanje, turizam te edukacija.

Sve informacije i prijavni obrazac mogu se pronaći na sljedećim linkovima:

https://novac.jutarnji.hr/novac/next/pravila-nagradnog-natjecaja-za-student-digi-award-2021-15049762

https://apps.jutarnji.hr/student-digi-award-2021/

Pročitano 889 puta

Back to top