eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Raspored učenika 4. razreda po matičnim učionicama

13.01.2021.  -  Napisala  Iskra Petak

Dragi učenici 4. razreda,

u periodu od 18. do 31. siječnja 2021. vrijedit će novi raspored po matičnim učionicama:

4.G1 - učionica 20

4.G2 - učionica 13

4.E1 - učionica 17

4.E2 - učionica 15

 

U tom će se periodu u školu ulaziti samo na glavni ulaz gdje će se mjeriti temperatura, a i dalje ste dužni pridržavati se svih epidemioloških mjera te važećih pravila o organizaciji rada u Srednjoj školi Ivanec koja su vrijedila do prelaska na online nastavu (obavezna dezinfekcija, držanje fizičkog razmaka te izbjegavanje grupiranja i miješanja učenika iz različitih razreda, pravilno nošenje maski za cijelo vrijeme boravka u svim prostorima Škole, a izlasci iz prostora škole za vrijeme održavanja nastave također nisu dopušteni). Također, po ulasku u matičnu učionicu i dalje je potrebno je ispuniti evidencijsku listu te listu za narudžbu hrane u školskoj kantini za čije su preuzimanje zaduženi redari.

Posudba knjiga se i dalje odvija putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a izdavanje potvrda za učenike i ostali administrativni zahtjevi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pozivamo vas na savjesno i odgovorno ponašanje u skladu s epidemiološkim mjerama kako bismo očuvali zdravlje te uspješno provodili nastavu u drugom obrazovnom razdoblju.

 

Pročitano 901 puta

Back to top