eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Učenici u posjetu HEW-u

15.05.2023.  -  Napisala  Iskra Petak

9. svibnja su učenici 1. razreda instalatera kućnih instalacija i 2. razreda CNC operatera zajedno s nastavnicima praktične nastave i ravnateljicom Lidijom Kozinom posjetili poduzeće HEW Ivanec d.o.o. koje je podružnica matične tvrtke sa sjedištem u Njemačkoj. Poduzeće je specijalizirano za proizvodnju elektromotora, generatora i transformatora.

Tijekom posjeta, učenici su imali priliku naučiti više o procesu proizvodnje elektromotora, tehnologijama koje se koriste i značaju ove vrste proizvoda u različitim industrijama. Upoznali su se s različitim odjelima poduzeća, a imali su priliku i postavljati pitanja stručnjacima, što im je omogućilo da bolje razumiju proces proizvodnje i specifičnosti elektromotora. Učenici su bili zainteresirani za tehnologiju i inovacije u industriji te su imali priliku vidjeti kako se to primjenjuje u praksi.

Prilikom posjeta poduzeću HEW Ivanec, dogovorena je i suradnja poduzeća i naše škole tako da će u budućnosti naši učenici moći obavljati praktičnu nastavu i u tom poduzeću.

Valentina Županić, prof.

 

Galerija slika

Pročitano 370 puta

Back to top