eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Izvrsni rezultati na županijskom Natjecanju iz povijesti

14.03.2022.  -  Napisala  Iskra Petak

Županijsko Natjecanje iz povijesti održano je u četvrtak, 10. ožujka 2022., u Drugoj gimnaziji Varaždin. Na Natjecanju je sudjelovalo čak devetero učenika naše škole iz 1., 2. i 3. razreda gimnazije.

U kategoriji učenika prvih razreda 1. mjesto osvojila je Emili Kolačko (1.G1) čija je mentorica nastavnica Milena Bolčević.

Učenik Alen Frketin (2.G2) osvojio je 1. mjesto u kategoriji učenika drugih razreda. Uz njega je Ivana Maček (2.G2) osvojila visoko 2. mjesto, Lara Gotal (2.G1) izvrsno 3. mjesto, a u istoj su se kategoriji natjecale i Tea Sever i Kristina Županić iz 2.G2 razreda. Mentorica svim učenicima je nastavnica Petra Svetec.

Izvrsni su bili i učenici trećih razreda od kojih je briljirala Petra Fištrek (3.G2) osvojivši 1. mjesto na Natjecanju. U istoj se kategoriji natjecao i Emil Patrčević (3.G2). Mentorica učenicima je nastavnica Petra Svetec. 

Uz njih, u kategoriji trećih razreda natjecala se i učenica Lucija Jurenec (3. G1) koja je osvojila sjajno 2. mjesto. Njezina je mentorica nastavnica Milena Bolčević.

Čestitamo svim učenicima na izvrsnim rezultatima! Bravo!

Nastavnice povijesti

Pročitano 909 puta

Back to top