×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1109
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Večer matematike 2019.

13.12.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

I ove godine, u ugodnoj predbožićnoj atmosferi, održana je još jedna aktivna i kreativna Večer matematike, u kojoj je sudjelovalo oko 60-tak učenika naše škole.

Prvi i drugi razredi sudjelovali su u radionici Geometrijski Escape Room u kojem su pokazali svoju snalažljivost i brzinu u rješavanju matematičkih problema. Treći i četvrti razredi okušali su se u Aestheometry te na kraju radionice oduševili ostale sudionike s kreativnim radovima. Večer matematike završila je Biciklističkom utrkom, ali u online verziji. Učenici su vozili utrku po zabavnim zadacima iz matematike. Pobjednici utrke bili su učenici 4.G1 (Leon Vuglač, Luka Friščić, Ivan Kasal, Filip Vresk).

Dragi učenici, hvala vam što ste bili sudionici Večeri matematike čime popularizirate matematiku među svojim vršnjacima. Vidimo se sljedeće godine!

                               Marica Dolenec – Jurinić, Petra Hiržin, Marina Kušen, Dubravka Držaić - Taourirt

                                                                                                                                            

 

Galerija slika

{gallery}1109{/gallery}
Pročitano 1494 puta

Back to top