eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Događanja

Održano posljednje kolo Mat-lige

19.04.2024. Napisala Iskra Petak
Danas, 19. travnja 2024. g. učenici naše škole sudjelovali su u posljednjem, 4. kolu ekipnog matematičkog natjecanja Mat-lige. Natjecanje koje se održava kroz organizaciju i angažman profesorice Maje Zelčić, uz potporu Hrvatskog matematičkog društva, jedino je ligaško ekipno natjecanje u Republici Hrvatskoj čiji je cilj motivirati učenike na kontinuirani rad i razvijati njihovu ljubav prema matematici. Naši učenici natjecali su se u 10 ekipa, tj. parova (4 ekipe 1. razreda,…

Više...

Lovro Maček, učenik 4. razreda opće gimnazije pozvan je na državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika koje će se održati od 8. do 10. svibnja 2024. godine. Čestitamo Lovri i njegovoj mentorici, profesorici Ružici Žunar te im želimo puno sreće u nastavku!

Više...

Rukometaši otputovali u Poreč

18.04.2024. Napisala Iskra Petak
Sretno našoj muškoj rukometnoj ekipi na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava koje će se od 19 do 21. travnja održati u Poreču!

Više...

Terenska nastava prodavača

18.04.2024. Napisala Iskra Petak
Učenici 3. razreda smjera prodavač u okviru terenske nastave posjetili su 12. travnja specijalizirane trgovine (trgovačke centre) Bauhaus i Pevex, koji se nalaze u poduzetničkoj zoni grada Varaždina. U razgovoru s voditeljima i djelatnicima ovih prodavaonica, kao i samostalnim istraživanjem, učenici su upoznati s procesima nabave robe, njenog skladištenja te izlaganja na policama ili u vanjskom okruženju pored prodavaonica. Također su se upoznali s prodajnim aktivnostima, značajem osobne prodaje i web…

Više...

Lindina nova četiri zlata

16.04.2024. Napisala Iskra Petak
Veliko međunarodno plesno natjecanje Croatian trophy održalo se u Virju 13. i 14. travnja, a naša učenica Linda Šoštarek se i ovoga puta vratila u Ivanec s četiri osvojena zlata! Linda je zlatne medalje osvojila u KUPU RH u open kategoriji u standardnim i latinsko-američkim plesovima te u WDSF međunarodnom natjecanju također u standardnim i latinsko-američkim plesovima u kategoriji starija mladež. Čestitamo!  

Više...

Tim REPIKOVEC koji je pod mentorstvom profesorice Marice Dolenec-Jurinić prošao u 2. krug Statističkog natjecanja u konačnom je poretku na 10. mjestu u državi!  Čestitke Saški Brežnjak, Davidu Galiću i Tari Ribić kao i njihovoj mentorici!

Više...

Na državno Natjecanje iz geografije koje će se od 13. do 15. svibnja održati u Vodicama pozvan je Alen Frketin, učenik 4. razreda gimnazije. Alen je ujedno i županijski prvak u kategoriji četvrtih razreda. Čestitamo Alenu i njegovoj mentorici, profesorici Mihaeli Lančić te im želimo puno uspjeha u nastavku natjecanja!

Više...

U osnovnoj školi Antuna Kanižlića u Požegi od 10. do 12. travnja održano je XXX. Državno natjecanje iz njemačkoga jezika. Našu školu je predstavljala Alina Kramarić, učenica drugog razreda opće gimnazije koja se natjecala u kategoriji I - Lista A te je u konačnom poretku zauzela 9. mjesto. Čestitamo Alini i mentorici Silviji Hogge-Buder!

Više...

Dugogodišnju suradnju s Hrvatskim autoklubom nastavili smo i ove školske godine kroz preventivno-edukativni program „KLIK – sigurnosni pojas – navika odgovornog ponašanja u prometu“ koji se provodi u sklopu Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske od 2021.-2030. godine. Učenicima je kroz edukaciju stručnjaka Ureda sigurnosti cestovnog prometa osviještena važnost korištenja sigurnosnog pojasa u vožnji, a kroz mnoge kratke filmove i svjedočanstva koja su prikazana mogli su se uvjeriti kako pojas doista…

Više...

Kako bi se ostvarila bolja povezanost sektora obrazovanja i gospodarstva, Advantage Austria – Austrijski ured za vanjsku trgovinu zajedno s partnerima pokrenuo je projekt „Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“. U navedenoj inicijativi sudjelovala je i naša škola s nastavnicom Petrom Županić koja je praksu obavljala u poduzeću Deichmann, u poslovnici Deichmann Trgovački centar Lumini. Prednosti ove inicijative su višestruke: ovaj projekt pomaže poduzetnicima da predstave svoje poduzeće u najboljem svjetlu…

Više...

Stranica 1 od 69

Back to top