eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Tečaj za radio amatere operatore «P» razreda

08.11.2017.  -  Napisala  Iskra Petak

Stariji ste od 12 godina, želite posjedovati vlastitu radio postaju,upoznati prijatelje diljem svijeta, naučiti više na područjima informatike, elektronike, elektrotehnike, učiti strane jezike, koristiti se modernim komunikacijskim tehnologijama te naučiti zaboravljeni Morzeov kod, prijavite se na tečaj za radio amatere operatore «P» razreda.

Dogovor i prijave za tečaj biti će u srijedu 15.studenog 2017. godine u prostorijama Radio kluba Varaždin Graberje 33 (bivši centar Tomislav Špoljar) u 18:00 sati.

Polaganjem ispita stječete slijedeća prava:

-postajete članom Radio kluba Varaždin te stječete zakonsko ovlaštenje za rad priznato svugdje u svijetu

-stječete zakonsko pravo da kod kuće posjedujete radio postaju ili je uvijek nosite sa sobom bez zakonskih posljedica (VOKI-TOKI)

- pravo na korištenje radio amaterske infrastrukture repetitora i digipitora te besplatno korištenje interneta i klupskih uređaja te antenskih sustava

-mogućnost za sudjelovanje u svjetskim i domaćim natjecanjim i još mnogo toga.....

Ako želite saznati više dođite u navedeno vrijeme na dogovor, a ako niste u mogućnosti dovoljno je da se prijavite i pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa, OIB, e-mail adresa) te ćemo Vas  o terminima predavanja obavjestiti putem e-maila,odnosno naše web stranice radioklubvarazdin.hr ili 9a7a.com. 

                                                                                                      

                                                 Izvršni odbor R.K. Varaždin                                                                              

Pročitano 1045 puta

Back to top