eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Dan škole i Poluzavršno natjecanje u futsalu za ženske ekipe srednjih škola

14.03.2017.  -  Napisala  Iskra Petak

U četvrtak 16. ožujka obilježit ćemo Dan škole. Odluka Nastavničkog vijeća je da taj dan bude nenastavni jer je škola domaćin Poluzavršnog natjecanja u futsalu za ženske ekipe srednjih škola, skupina „Sjever“.

Kao pobjednik Varaždinske županije, Srednja škola Ivanec ugošćuje pobjedničke ekipe iz Međimurske, Koprivničko-Križevačke i Virovitičko-Podravske županije u sportskoj dvorani naše škole od 10 sati, kada i počinje protokol otvaranja i početak natjecanja. Tako će uz domaću ekipu, ŠSD Srednjoškolac, na terenu snage odmjeriti ŠSD Graditelj iz Graditeljske škole Čakovec, ŠSD Victoria iz SŠ "Stjepan Ivšić" iz Orahovice te ŠSD Kopriva iz SŠ Koprivnica.

Dragi učenici, iako je nenastavni dan, obavezni ste doći u školu na sat razredne zajednice u 930 sati kako biste s razrednicima svojim navijanjem podržali naše djevojke. Sat razredne zajednice održat će se u učionici u kojoj taj dan po rasporedu imate 3. sat. Učenici koji taj dan imaju praksu, također su oslobođeni prakse i moraju doći u školu na sat razrednika i u dvoranu. Nadamo se da ćemo uz primjereno ponašanje svi zajedno uživati, bodriti sve natjecateljice, a posebno naše djevojke koje bi svojom pobjedom ponovno osigurale ulazak u krug najboljih ekipa koje idu na Državno natjecanje.

Svim učenicima i djelatnicima sretan Dan škole, puno uspjeha u daljnjem radu i životu želi

Ravnateljica

mr.sc. Lidija Kozina, dipl. oec.

Pročitano 692 puta

Back to top