eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Liječničke potvrde za upis na fakultet

12.05.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

Dragi učenici,

ovo vrijeme epidemije donijelo nam je brojne promjene. U želji da se čim bolje organiziramo i izbjegnemo gužve, šaljem vam nekoliko informacija vezanih uz potvrde liječnika koje neki fakulteti traže. Na mrežnim stranicama fakulteta piše koji liječnik izdaje potvrdu za upis na fakultet. Ukoliko je navedeni školski liječnik, javljate se nama.

HODOGRAM

  1. Javiti se na broj telefona: 042/784-060 ponedjeljkom od 13h do 19h radi dobivanja termina pregleda
  2. Preuzeti Upitnik za studente u prilogu te ga ispuniti
  3. Učiniti presliku cjepne knjižice, eventualne medicinske dokumentacije ukoliko bolujete od neke kronične bolesti, zatim presliku Rješenja o tjelesnom oštećenju, Rješenja o primjerenom programu obrazovanja te Odluke o polaganju ispita državne mature uz prilagodbu ispitne tehnologije ukoliko iste postoje (sve navedeno u Upitniku)
  4. Preuzeti Obrazac potvrde za studij s mrežnih stranica visokog učilišta gdje je objavljen natječaj za upis u akademskoj godini 2020./21.
  5. Sva dokumentacija pod 2., 3. i 4. dostavlja se tri dana prije dolaska u termin pregled na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dostavljanjem sve navedene dokumentacije prije samog pregleda omogućiti ćemo kraće vrijeme boravka u ambulanti sukladno epidemiološkim preporukama.

Svi učenici koji će trebati našu potvrdu mogu nam se početi javljati u naznačenom terminu.

Puno sreće u nadolazećim ispitima.

Srdačno vas pozdravljam,

dr.Belić

Pročitano 1933 puta

Back to top