eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Dani otvorenih vrata Učiteljskog studija s njemačkim jezikom

29.11.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Kako bi maturanti koji uče njemački jezik i koji svoje buduće zanimanje eventualno vide u području učiteljske profesije mogli steći iskustveni uvid u Učiteljski studij sa smjerom njemački jezik, Katedra za obrazovanje učitelja njemačkog jezika – interkulturalna germanistika Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 6. prosinca organizira Dane otvorenih vrata. 

U sklopu glavnog dijela programa u petak 6. prosinca maturanti će moći: 

  •  prisustvovati i sudjelovati u kraćim nastavnim cjelinama sa sadržajima karakterističnima za studijski smjer Njemački jezik,
  • razgovarati sa sadašnjim i bivšim studentima te nastavnicima studijskog smjera Njemački jezik,
  • u interakciji sa studentima viših godina doživjeti što se na ovom studiju može naučiti i kako studij izgleda iz studentske perspektive,
  • upoznati infrastrukturne mogućnosti Učiteljskog fakulteta.

U tjednu od 9. do 12. prosinca zainteresirani učenici će imati priliku prisustvovati redovnoj nastavi u kolegijima studijskog smjera Njemački jezik, a eventualni odabir kolegija koje bi poslušali moći će obaviti tijekom glavnog dijela programa 6. 12.2019.

Maturanti, pridružite se na Danima otvorenih vrata te upoznate Učiteljski fakultet i studijski program za obrazovanje učitelja njemačkog jezika!

Pročitano 861 puta

Back to top