eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Oproštaj s maturantima

01.07.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Svečanom podjelom svjedodžbi u petak 28. lipnja oprostili smo se od još jedne divne generacije maturanata. Maturante opće gimnazije, ekonomske i trogodišnje strukovne škole ispratilo je mnoštvo dirnutih roditelja, profesora i prijatelja.

Prigodan glazbeni program izveo je Školski djevojački zbor pod vodstvom prof. Martine Jakšić Rodiger te Matea Huđ i Marta Strmeči uz pratnju Mihe Krtanjeka na gitari. Između pojedinih izvedbi maturanti su pojedinačno predstavljeni, nakon čega su im razrednici svečano uručili svjedodžbe.

Dirljiv govor u ime svih maturanata održao je najbolji učenik generacije, Matej Đurin, koji se zahvalio svim profesorima i cijelom školskom kolektivu.  U ime svih djelatnika Škole od maturanata se oprostila ravnateljica mr.sc. Lidija Kozina, koja ih je podsjetila je na zajedničke godine u kojima su profesori sa svojim učenicima zajedno prolazili kroz uspone i padove, proživljavali radosti i tuge te stjecali nova iskustva i prijateljstva. Poželjela im je uspjeh u daljnjem životu te poručila da i dalje vjeruju u sebe i slijede svoje snove.

 

Pročitano 382 puta

Back to top