×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/779
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Terenska nastava u sklopu projekta Be Better

12.10.2018.  -  Napisala  Iskra Petak

U sklopu projekta Biti Bolji (Be Better) te u organizaciji Udruge Biti Bolji i časopisa Poduzetnik iz Osijeka te  gospođe Bernarde Cecelja, vlasnice tvrtke Bernarda d.o.o. Pušćine učenici naše škole (Iva Galić, Alan Geci, Andrea Medved i Emina Kukec) u pratnji prof. Davora Žukine posjetili su Tvornicu kreveta i madraca Bernarda d.o.o. u Pušćinama, Tvornicu za proizvodnju plastike i sirovine za krevete i madrace Bernarda Nova d.o.o. u Nedeljancu te Pansion i restoran Bernarda u Varaždinskim Toplicama.

Pored učenika naše škole, posjetu su nazočili učenici i profesori nekih strukovnih škola iz Varaždina, Vukovara, Valpova i Osijeka.

Kroz ovu terensku nastavu, učenici su se mogli upoznati s radom i načinom vođenja poslovanja ove uspješne poduzetnice, uočiti ključne elemente razvoja, uspjeha i širenja uspješne tvrtke, upoznati procese i aktivnosti u proizvodnji, nabavi, prodaji, marketingu i menadžmentu, razviti kreativnost, inovativnost, uočiti važnost brige o zaposlenicima, upornost, strpljivost i odgovornost kao najvažnije osobine poduzetnika, uočiti značenje stalnog prilagođavanja promjenama na tržištu kao i uloge cjeloživotnog učenja u vidu osobnog usavršavanja.

 

 

 

 

Galerija slika

{gallery}779{/gallery}
Pročitano 1327 puta

Back to top