×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/776
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja u Srednjoj školi Ivanec

09.10.2018.  -  Napisala  Iskra Petak

Učenici i djelatnici Srednje škole Ivanec i ove su se godine uključili u obilježavanje 12. Tjedna cjeloživotnog učenja.

Tako je u četvrtak 4. listopada održano predavanje naziva "Neispričana strana GDPR-a" koje je održao Igor Barlek, član Rotary Cluba Varaždin 1181, a koji je profesionalac u području GDPR-a. Gospodin Barlek je pokušao objasniti i razriješiti sve nedoumice i pitanja vezane uz Opću uredbu o zaštiti podataka. Budući da nam mediji plasiraju razna tumačenja i plaše nas visokim kaznama, ovo je predavanje dalo konkretne savjete te su posjetitelji mogli doznati jesu li se uskladili i da li još negdje griješe u primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka. Predavanje je bilo namijenjeno za širu javnost tako da su se mnogi građani odazvali istome.

U petak 5. listopada u Učionici budućnosti Srednje škole Ivanec održana je radionica "Roboti napadaju". Ova radionica sastavljanja i programiranja LEGO robota održala se zahvaljujući inicijativi Roberta Čičeka, bivšeg učenika naše škole, koji je student na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva te višeg asistenta s FER-a Tomislava Jagušta. Zbog ograničenog prostora i LEGO opreme radionici su prisustvovali uglavnom učenici 1.G1 razreda s nastavnicima informatike, no vjerujemo kako ćemo uskoro biti u mogućnosti nastaviti suradnju te ovu zanimljivu i interaktivnu radionicu predstaviti i ostalim učenicima.

Vjerujemo da smo ovim aktivnostima uspješno prenijeti poruku o važnosti obrazovanja i učenja!

 

Galerija slika

{gallery}776{/gallery}
Pročitano 1204 puta

Back to top