×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/473
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Oproštaj s maturantima

30.06.2017.  -  Napisala  Iskra Petak

Svečanom podjelom svjedodžbi u srijedu 28. lipnja oprostili smo se od još jedne divne generacije maturanata. Maturante Gimnazije, Ekonomske i Trogodišnje strukovne škole ispratilo je mnoštvo dirnutih roditelja, profesora i prijatelja.

U ime svih djelatnika Škole, od maturanata se oprostila ravnateljica mr.sc. Lidija Kozina, koja ih je podsjetila je na zajedničke godine u kojima su profesori sa svojim učenicima zajedno prolazili i kroz uspone i padove, proživljavali radosti i tuge i stjecali nova iskustva. Poželjela im je uspjeh u daljnjem životu te poručila da i dalje vjeruju u sebe i slijede svoje snove.

Prigodan glazbeni program izveli su Zbor i Tamburaški orkestar Srednje škole Ivanec pod vodstvom prof. Jelene Gotal, a između pojedinih izvedbi maturanti su pojedinačno predstavljeni, nakon čega su im razrednici svečano uručili svjedodžbe. U ime svih maturanata, od škole, profesora i cijelog školskog kolektiva oprostio se učenik 4. G2 razreda Mislav Habijanec.

 

Zahvaljujemo Gradu Ivancu na preuzetim fotografijama!

 

Galerija slika

{gallery}473{/gallery}
Pročitano 2023 puta

Back to top