×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/447
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Nagradni izlet za najbolje učenike na Brijune i u Pulu

06.06.2017.  -  Napisala  Iskra Petak

18 učenika koji su predstavljali školu na državnim natjecanjima te njihovih 8 mentora prošlog su petka zasluženo uživali u ljepoti Nacionalnog parka Brijuni i grada Pule. Nagradni izlet za njih te učenike i mentore ivanečke Osnovne škole i ove je godine organizirao Grad Ivanec kao zahvalu za uspješno promoviranje Škole i grada Ivanca diljem zemlje.

Tako su učenici na Velom Brijunu razgledali izložbeni postav (stalni postav izložbe Josip Broz Tito na Brionima i Prirodoslovnu zbirku), prošli Kochovom stazom i obišli Kochov kamenolom, crkvu Sv. Germana, vlakićem obišli dio otoka te vidjeli prekrasne krajolike i Safari park. Zbog lijepog vremena neki hrabriji učenici su se odvažili i na kupanje u bistrom fažanskom moru! Poslijepodnevni dio, nakon ručka i kupanja bio je predviđen za slobodan razgled Pule.

Zahvaljujemo Gradu Ivancu i turističkoj agenciji Taubek Tours na izletu koji će svima ostati u lijepom sjećanju!

 

Galerija slika

{gallery}447{/gallery}
Pročitano 1625 puta

Back to top