×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/446
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Održano predavanje o ispravnom i zdravom načinu prehrane

06.06.2017.  -  Napisala  Iskra Petak

Jeste li znali da konzumacijom industrijskog mesa u organizam unosite velike količine antibiotika i hormona? Znate li da je industrijski uzgojeno meso jedan od glavnih uzročnika poremećaja rada hormonalnih žlijezda u organizmu? Znate li da je priča o kalciju iz mlijeka potpuno pogrešna i da je mlijeko štetno za vas te da konzumacijom mlijeka i mliječnih proizvoda gubite kalcij iz kostiju? Znate li koji je najvažniji vitamin za organizam i kako ćete ga jeftino unijeti u prehranu? Znate li pravilno odabrati i kombinirati namirnice da obrok bude energetski učinkovit, a ne problematičan za organizam?

Odgovore na ta, ali i mnoga druga pitanja, mogli smo doznati u četvrtak 1. lipnja od mr.sc. Gorana Radovanića, autora hit knjige „Tajna zdravlja“ koja je prevedena i izdana na engleskom i njemačkom jeziku, a trenutno je jedna od najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj u segmentu prehrane. Goran je bivši profesionalni nogometaš te član „Organizacije eksperata za ekstra djevičansko maslinovo ulje“ iz Italije (OLEA), što mu je izuzetno pomoglo da bolje detektira niz problema i zabluda koje se kriju u današnjem načinu prehrane. Pisao je kolumnu za „Sportske novosti“ koja je u kratkom roku stekla veliku čitanost. Gostovao je na brojnim predavanjima, radio emisijama, na HRT-u te mnogim lokalnim televizijama, a o „Tajni zdravlja“ pisale su sve eminentne novine. Trenutno surađuje sa hrvatskim i inozemnim sportašima, glumcima i drugim javnim osobama kao i rekreativcima, ali i svim drugim ljudima koji su prepoznali važnost pravilne prehrane.

Vjerujemo da su se svi od nas koji smo poslušali ovo zanimljivo predavanje pod nazivom "Pravila i pogreške u prehrani - da li nas svjesno truju?" malo zapitali o svom načinu prehrane te dobili dobre smjernice za zdrav nastavak (ili početak) prehrane!

 

 

Galerija slika

{gallery}446{/gallery}
Pročitano 1308 puta

Back to top