eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Predstavljen EU projekt SMUN ("Suvremene metode u nastavi")

10.07.2015.  -  Napisala  Iskra Petak

logo smun logo fondovi logo esf euflag

Projekt SMUN ("Suvremene metode u nastavi") predstavljen je danas na konferenciji za novinare koja je održana u amfiteatru Srednje škole Ivanec.

Nakon uvodne riječi ravnateljice mr.sc. Lidije Kozina, projekt je predstavila njegova voditeljica, Andrijana Rožman, dipl.oec. Provedba projekta SMUN financira se iz Europskog socijalnog fonda (ESF), u iznosu od 1.514.150,04 kuna bespovratnih sredstava. Udio EU financiranja iznosi 100%.

Projekt će se provodit u sklopu Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013." od 15. svibnja 2015. do 15. svibnja 2016. godine u Srednjoj školi Ivanec i školi partneru, Ekonomskoj školi Šibenik. U njega će biti uključeno 14 nastavnika obiju škola te učenici 3. i 4. razreda, smjera Ekonomist. Provedbom projekta planira se modernizacija pet postojećih kurikuluma (Računovodstvo - 3. i 4. razred, Vježbenička tvrtka - 3. i 4. razred i Analiza financijskih izvještaja - 4. razred) za zanimanje Ekonomist kako bi u konačnici učenici nakon završenog obrazovanja imali veća praktična znanja od dosadašnjih (e-učenje, rad na novom softveru, novi nastavni sadržaji).

Nakon završene konferencije u Srednjoj školi Ivanec se održao okrugli stol i edukacija na kojoj su prisustvovali nastavnici Srednje škole Ivanec i Ekonomske škole Šibenik te izabrani stručnjaci koji će surađivati na projektu.

 

Pročitano 735 puta

Back to top