eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Održano predstavljanje Zagrebačke škole ekonomije i managementa

04.10.2016.  -  Napisala  Iskra Petak

Kako se bliži vrijeme odabira fakulteta, Srednja škola Ivanec i ove će godine svojim učenicima omogućiti predstavljanje mnogih fakulteta i visokih učilišta. Tako smo za početak predstavljanja nastavili uspješnu suradnju sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa iz Zagreba. Njihove su polaznice u ponedjeljak u školskom amfiteatru predstavile studijske programe, mogućnosti upisa i stipendiranja učenicima trećih i četvrtih razreda Ekonomske škole.

Već više od deset godina, Zagrebačka škola ekonomije i managementa obrazuje buduće hrvatske poslovne lidere, ekonomske stručnjake i inovativne poduzetnike. S više od tisuću petsto diplomanata, oko 150 predavača te 1200 studenata, ZŠEM je najveća privatna ustanova za visoko obrazovanje u Hrvatskoj. AACSB akreditacija, stečena 2013. godine uvrstila je ZŠEM u zajednicu od 5% najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu. Sama akreditacija predstavlja potvrdu pozicije ZŠEM-a kao vodeće poslovne škole u Hrvatskoj. Studentima AACSB akreditacija garantira prepoznatljivost diplome širom svijeta i otvaranje brojnih vrata prilikom nastavka obrazovanja i zapošljavanja. O izvrsnosti ZŠEM-a govore i podaci o zapošljavanju: naime, čak 94% ZŠEM-ovih diplomanata u ovim kriznim vremenima pronalazi zaposlenje unutar godine dana nakon diplome, a većini njih se zaposlenje nudi već u toku samog obavljanja studentske prakse tijekom školovanja!

Svake godine, Zagrebačka škola ekonomije i managementa donira velik broj vrijednih knjiga iz područja ekonomije, marketinga i prava koje služe našim nastavnicima i učenicima u nastavi te obogaćuju fond školske knjižnice!

P1018821  P1018827

Pročitano 1149 puta

Back to top