eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Predstavljen Fakultet hrvatskih studija

28.02.2024.  -  Napisala  Iskra Petak

Zainteresiranim učenicima trećih i četvrtih razreda gimnazije i ekonomske škole u utorak 27. veljače predstavljen je Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Fakultet su predstavili doc. dr. sc. Wollfy Krašić, prodekan za međunarodnu suradnju FHS-a i profesor na Odsjeku za demografiju i hrvatsko iseljeništvo, dr. sc. Danijel Jurković, profesor na Odsjeku za povijest, Karlo Jagatić, predsjednik Studentskog zbora FHS-a te Leon Vuglač, student 4. godine na dvopredmetnom studiju demografije i hrvatskoga iseljeništva te sociologije. Kroz ovo su predstavljanje učenici dobili mnogo potrebnih i korisnih informacija o studijskim programima Fakulteta hrvatskih studija, uvjetima upisa, upisnim kvotama te mnoge druge informacije koje će im biti potrebne prilikom studiranja u Zagrebu.

Veseli nas što je FHS, a osobito Odsjek za demografiju i hrvatsko iseljeništvo predstavio Leon koji je naše srednjoškolske klupe napustio tek prije četiri godine, a sada je vrlo uspješan student te je kao takav doista dao dobar pregled svojega studija kao i mnogih dobrih savjeta za buduće studente.

Zahvaljujemo predstavnicima Fakulteta hrvatskih studija na dolasku kao i na poklonjenim izdanjima knjiga koje će koristiti u radu naših nastavnika i učenika!

 

Pročitano 154 puta

Back to top