eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naše učenice nastupile na "Max sucht den Superstar" i osvojile 3. mjesto

13.06.2016.  -  Napisala  Iskra Petak

Dana 3.6.2016. u Gospodarskoj školi Varaždin održano je drugo po redu talentshow natjecanje za srednjoškolce u pjevanju, plesu i glumi na njemačkom jeziku. Organizatori priredbe „Max sucht den Superstar“ su Europski kulturni krug i Gospodarska škola Varaždin uz potporu Varaždinske županije, Središnjeg ureda za školstvo u inozemstvu pri veleposlanstvu Savezne Republike Njemačke te mnogih drugih sponzora (OTP Bank, Hueber Verlag, Školska knjiga, Galileo, Metro itd.).

Srednju školu Ivanec predstavljale su učenice 1. G2 razreda Lea Kramarić (vokal), Veronika Žunar (klavir) i Lana Srednoselec (gitara) koje su osvojile 3. mjesto od ukupno 16 izvođača, izvevši njemačku verziju pjesme Alana Walkera „Faded“ („Verschwunden“). Prvo mjesto osvojila je učenica Adriana Miletić iz Labina, a drugo mjesto Sara Gašparić i Leonarda Hanžek iz Srednje škole Krapina.

Ove je godine poraslo zanimanje za ovu zabavno-natjecateljsku manifestaciju pa su na njoj nastupali učenici iz čak pet hrvatskih županija, a idućih će godina vjerojatno poprimiti i međunarodni karakter.

Vlado Zagrajski, prof.

Pročitano 1576 puta

Back to top