eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Dan žena u Srednjoj školi Ivanec

08.03.2022.  -  Napisala  Iskra Petak

Nakon što smo se kroz posljednjih nekoliko dana objavama na Facebooku i Instagramu Škole prisjetili važnih žena u povijesti ivanečkoga kraja, danas je u školskom amfiteatru održan prigodni program povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena.

Pedagoginja Anja Rutić koja je osmislila ovaj program provela je prijavljene učenice kroz Kahoot kviz o važnim ženama koje su oblikovale društvo i kulturu ovoga kraja ili su bile prve žene koje su se odvažile prve nešto učiniti. Najbolji rezultat postigle su Eva i Lana, učenice 2.G1 razreda koje su osvojile kupon za pizzu i piće po izboru u restoranu "Lipi".

Program su dodatno obogatile i uljepšale učenice okupljene u Djevojački zbor Srednje škole Ivanec koje su uz vodstvo profesorice Martine Jakšić Rodiger na glasoviru te gitarsku pratnju Tina Petrinjaka izvele nekoliko prigodnih pjesama. One su na kraju također izvele neslužbenu ivanečku himnu "Poleg jedne velke gore" poznate Ivančanke Pavice Hrazdire.

Učenici koji sudjeluju u radu učeničke zadruge "Sonščica" koju vodi profesorica Sanja Herceg obradovali su sve zaposlenice Škole slatkim paketićima s prigodnom porukom za današnji dan.

Zahvaljujemo svim učenicima koji su se uključili u današnje obilježavanje, nadamo se da ste naučili nešto novo i da ste se pritom i zabavili!

 

Pročitano 793 puta

Back to top