eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Uspješnost naših učenika na Festivalu matematike u Varaždinu

25.05.2016.  -  Napisala  Iskra Petak

U petak, 20.5.2016. godine učenici naše škole sudjelovali su na 2. Festivalu matematike održanome u Varaždinu u dvoranama Gospodarske škole te II. gimnazije. Učenici su se okušali u ekipnom natjecanju te u prezentaciji svojih radova. Da je bilo napeto, radno i stresno, ali istovremeno veselo i slavljenički, potvrđuju uspješni rezultati koji su postigli naši učenici.

Krenimo redom…

U kategoriji Srednjih škola ukupno se natjecalo 40 ekipa.

Ekipa iz 1.G3 razreda u kojoj su bili Daria Šambar, Antonija Grabar, Nikolina Posavi i Karlo Loparić osvojila je odlično 3. mjesto.  Učenici Anja Prekrit, Veronika Kresonja, Dominik Bek i Dinko Đurasek činili su ekipu iz 1.G1 te osvojili uspješno 5. mjesto. Iz 1.G2 razreda, u ekipi su bili Veronika Žunar, Lea Kramarić, Paola Gregur i Matej Đurin te se pronašli na uspješnom 9. mjestu.  Učenici 2.G1 (Marija Maček, Lana Brezovec, Emma Biškup, Matija Mavrek) i 2.E2 (Tea Marković, Natalija Pomper, Matija Oštarjaš, Alan Rogina) osvojili su redom 15. i 18.mjesto.

Čestitke ekipama na uspjehu!

Osim toga, učenice iz 1.G3 razreda, Ivana Dukarić i Petra Murić, hrabro su stupile pred žiri i prezentirale svoj seminarski rad „Šivanje u matematici je IN“ te osvojile fantastično 2. mjesto u kategoriji prezentacija Srednjih škola.

Čestitamo i njima!


Petra Hiržin, prof.

 

 

Pročitano 1029 puta

Back to top