eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Ispratili smo još jednu generaciju maturanata

18.05.2016.  -  Napisala  Iskra Petak

Na još jednoj "Norijadi" koja je u potpunosti ispunila sportsku dvoranu Srednje škole Ivanec, oprostili smo se od još jedne generacije maturanata. Nakon defilea ivanečkim ulicama, 161 učenik završnih razreda Opće gimnazije, Ekonomske te Trogodišnje strukovne škole puna su nas dva sata zabavljali svojim maštovitim koreografijama i oproštajnim govorima.

Teško se odlučiti čiji su kostimi bili ljepši i čije plesne točke maštovitije - da li su to bili Hogwartsi iz 4.g1, Izbavitelji iz 4.g2 ili ekipa Zvjezdanih staza iz 4.g3 razreda? Ili su ipak bili bolji Kauboji iz 3.s/d, Farmeri iz 3.p, Ragbijaši i njihove navijačice iz 4.e1 ili Vojnici iz 4.e2? Ne samo da je teško odlučiti, nego i gotovo nemoguće jer su svi oni uložili puno sati truda i znoja da u nekoliko minuta ispričaju svoju priču i učine nas ponosnima što smo mi svi bili dijelom njihovog srednjoškolskog obrazovanja.

Maturanti su se ove godine također priklučili humanitarnoj akciji - ovoga su puta u sklopu UNICEF-ove kampanje Škole za Afriku prikupljali novčana sredstva za školovanje djece u jednoj od najsiromašnijih afričkih zemalja, Burkini Faso.

Vjerujemo da će se još mnogo puta sjetiti svoje srednje škole i da će u "svijetu odraslih" naći svoje mjesto pod suncem!

Uskoro više fotografija!

Pročitano 1414 puta

Back to top