×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1325
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Maja Bregović - državna prvakinja u njemačkom jeziku

14.10.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

S ponosom i veseljem objavljujemo da u Srednjoj školi Ivanec imamo državnu prvakinju iz njemačkog jezika! Njezino ime je Maja Bregović, učenica je 3.G2 razreda koja je u kategoriji 1 za učenike drugih razreda u pismenom i usmenom dijelu ispita postigla najveći broj bodova i time ostvarila izvrstan rezultat.

Maja je samozatajna, marljiva i talentirana učenica koja je osim na državnom Natjecanju iz njemačkog jezika u školskoj godini 2019./2020. sudjelovala i na državnoj razini LiDraNa te na nacionalnoj razini kviza znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda gdje je također postigla izvrsne rezultate te ušla u sam vrh pohvaljenih i istaknutih učenika! 

Zbog epidemioloških mjera, državno Natjecanje predviđeno za ožujak 2020. održalo se tek 13. i 14. listopada 2020. godine i to online iz matičnih škola natjecatelja.

Čestitamo Maji i njezinoj mentorici, profesorici Silviji Hogge-Buder!

 

Galerija slika

{gallery}1325{/gallery}
Pročitano 1404 puta

Back to top