×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1107
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Ministrica Divjak u službenom posjetu Srednjoj školi Ivanec

11.12.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Ministrica znanosti i obrazovanja, prof. dr.sc. Blaženka Divjak, danas je u službenom posjetu obišla našu školu gdje je posjetila "učionicu budućnosti", sjela među učenike u školske klupe te kratko  prisustvovala satovima matematike i biologije, razgovarala s učenicima i djelatnicima te se upoznala s dosadašnjim provođenjem kurikularne reforme "Škola za život".

Uz domaćine, ravnateljicu Škole mr.sc. Lidiju Kozina te gradonačelnika Grada Ivanca Milorada Batinića i zamjenika gradonačelnika Branka Putareka, susretu su prisustvovali i župan Varaždinske županije, Radimir Čačić, zamjenik župana Tomislav Paljak te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslav Huđek.

Ministrica je također održala i sastanak s nastavnicima na kojem ih je saslušala i odgovarala na njihova pitanja. Na kraju se još jednom zahvalila svima na zalaganju u provedbi kurikularne reforme te  je u pratnji suradnika krenula u obilazak Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog.

 

Galerija slika

{gallery}1107{/gallery}
Pročitano 1944 puta

Back to top