×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1077
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Održan Sajam karijera

13.11.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

U suradnji s Nezavisnom udrugom mladih Lepoglava, danas je za naše učenike i zainteresiranu javnost u holu škole održan Sajam karijera.

Na sajmu se predstavilo nekoliko uspješnih tvrtki s našeg područja, zatim Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin, Sveučilište Sjever te naravno, Nezavisna udruga mladih. Tako su se na jednom mjestu iz prve ruke mogle doznati informacije o procesu zapošljavanja, otvorenim radnim mjestima i gdje se o njima doznaje, o tome kako pronaći posao, kome se obratiti za savjet i nove informacije u području karijera, a moglo se i ostaviti molbu za posao. Također, bilo je i vrlo korisnih informacija o nastavku obrazovanja, o važnosti aktivnog sudjelovanja u društvu te volontiranja u organizacijama civilnog društva.

S obzirom na veliki interes učenika i dobru posjećenost ovog sajma, vjerujemo da je NUM i ovoga puta osmislio dobru aktivnost koja je svakako od koristi mladima i svima onima koji rade na svojem osobnom i profesionalnom razvoju.

 

 

Galerija slika

{gallery}1077{/gallery}
Pročitano 1177 puta

Back to top