eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sajam karijera u Srednjoj školi Ivanec

11.11.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Zanima te gdje ima posla i kako ga pronaći? Želiš pronaći dobru tvrtku za odraditi praksu ili pak dobru priliku za nastavak obrazovanja? Smatraš da aktivno sudjelovanje u društvu doprinosi tvojoj karijeri i zanima te volontiranje? 

U srijedu, 13. 11.2019. s početkom u 10 sati te predviđenim trajanjem do 13 sati sve ćeš ove informacije pronaći na jednom mjestu. Na sajmu će se predstavljati nekoliko uspješnih tvrtki kod kojih možeš saznati sve što te o njima zanima, kakav je proces zapošljavanja, imaju li otvorenih radnih mjesta i sl., a možeš slobodno ostaviti i molbu za posao - zašto ne? A kako pronaći posao, gdje saznati za otvorena radna mjesta, kome se obratiti za savjet i nove informacije u području karijera moći ćeš saznati kod predstavnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin. Ako si pak odlučio nastaviti obrazovanje i upisati fakultet, mogu ti pomoći predstavnici Sveučilišta Sjever koje će također sudjelovati na ovom sajmu. Da bi shvatio veliku važnost koju aktivno sudjelovanje u društvu te volontiranje u organizacijama civilnog društva mogu imati za tvoj osobni i profesionalni razvoj pobrinut ćemo se mi!

Sajam će se smjestiti u hol Srednje škole Ivanec na adresi Eugena Kumičića 7, a bit će otvoren za sve zainteresirane posjetitelje! Svaki će od izlagača imati svoj prostor na sajmu te predstavnike koji će spremno odgovarati na sva pitanja koja ćeš im postaviti! Bit će zanimljivo i sasvim sigurno korisno za svakoga tko nam se odluči pridružiti.

Nezavisna udruga mladih Lepoglava

Pročitano 945 puta

Back to top