Ispiši ovu stranicu

Obavijest o provjeri COVID potvrda ili drugih dokaza o cijepljenju, preboljenju ili testiranju prilikom ulaska u Srednju školu Ivanec

15.11.2021.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Poštovani, 

temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova od 12. studenoga 2021. obvezna je provjera COVID potvrda ili drugih dokaza o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

U skladu s mjerama sprječavanja širenja COVID-19 zaraze, na ulazu u našu školu vrši se provjera COVID potvrda ili drugih dokaza o cijepljenju ili preboljenju ili testiranju na COVID-19 te se iste ne pri tom ne pohranjuju niti kopiraju.

Pri tom se na zahtjev osobe ovlaštene za provjeru na ulazu mora dati na uvid osobni dokument kojim se provjerava identitet nositelja COVID potvrde ili drugih dokaza o cijepljenju ili preboljenju ili testiranju na COVID-19, ali se ne pohranjuje.

Za načine i kontakte za ostvarivanje prava na zaštitu vlastitih osobnih podataka i u slučaju postojanja bilo kojeg pitanja o zaštiti osobnih podataka, molimo obratite se našem Službeniku za zaštitu podataka elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Također, u privitcima donosimo Odluku Stožera RH o obveznom testiranju, Odluku o imenovanju osoba zaduženih za uvid u dokaze-Covid 19 te Odluku o načinu provedbe odluke stožera ivilne zaštite.

Pročitano 917 puta