Ispiši ovu stranicu

Učenici ekonomisti sudionici YES festivala

20.03.2023.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Aktivnosti na projektu YESpecialists u kojem sudjeluje i naša škola polako se privode kraju nakon dvije godine trajanja projekta.

Dana 16. ožujka učenici 3. E razreda obrazovnog smjera ekonomist sudjelovali su na međunarodnom YES festivalu za mlade koji je održan u online okruženju. Varaždinsku županiju i Srednju školu Ivanec predstavljale su učenice Lorena Dubovečak i Silvija Pofuk.

Na festivalu su se predstavili i učenici predstavnici partnerskih regija iz Norveške (Vestland), Italije (Trento i Toskana) i Danske (Ringkøbing-Skjern).

Projekt je namijenjen jačanju strukovnih obrazovnih sustava europskih regija, davanju potpore poduzetničkom i socijalnom obrazovanju mladih osoba, jačanju njihovih obrazovnih kapaciteta za poduzetništvo i praktičnih vještina. Cilj okupljanja mladih predstavnika i sudionika YESpecialist projekta bila je razmjena iskustva i aktivnosti koje su provodili tijekom trajanja projekta. Ponosni smo na naše djevojke koje su pokazale vještine koje su usvojile tijekom provođenja projekta i prenijele navedeno ostalim sudionicima projekta.

Petra Županić, nastavnica ekonomske grupe predmeta

 

yes2

Pročitano 522 puta