Ispiši ovu stranicu

"Kako upravljati novcem?" - održano predavanje u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja 2022.

27.09.2022.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-ova je inicijativa pokrenuta 1999. godine, a svake se godine obilježava u brojnim zemljama na svim kontinentima i s istim ciljevima: senzibilizirati javnost za izgradnju pozitivnog ozračja o važnosti i potrebi cjeloživotnog učenja, promicati kulturu učenja te potaknuti osobnu motivaciju pojedinaca za uključivanje u procese cjeloživotnog učenja.

Šesnaest godina zaredom, u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, građani imaju priliku sudjelovati na besplatnim predavanjima, radionicama, okruglim stolovima i sličnim događanjima za javnost.

Tako se i ove godine u aktivnosti 16. Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se održava od 26. rujna do 2. listopada 2022., uključila i Srednja škola Ivanec. "Kako upravljati novcem?" naziv je interaktivnog predavanja o osnovama financijske pismenosti, s naglaskom na postavljanje ciljeva i metode kako dobro upravljati novcem. Njega je u ponedjeljak 26. rujna u amfiteatru Srednje škole Ivanec održao Ivica Brlić, savjetnik za osobne financije.

 

 

Pročitano 688 puta