Ispiši ovu stranicu

Izvrsni rezultati na županijskom Natjecanju iz povijesti

14.03.2022.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Županijsko Natjecanje iz povijesti održano je u četvrtak, 10. ožujka 2022., u Drugoj gimnaziji Varaždin. Na Natjecanju je sudjelovalo čak devetero učenika naše škole iz 1., 2. i 3. razreda gimnazije.

U kategoriji učenika prvih razreda 1. mjesto osvojila je Emili Kolačko (1.G1) čija je mentorica nastavnica Milena Bolčević.

Učenik Alen Frketin (2.G2) osvojio je 1. mjesto u kategoriji učenika drugih razreda. Uz njega je Ivana Maček (2.G2) osvojila visoko 2. mjesto, Lara Gotal (2.G1) izvrsno 3. mjesto, a u istoj su se kategoriji natjecale i Tea Sever i Kristina Županić iz 2.G2 razreda. Mentorica svim učenicima je nastavnica Petra Svetec.

Izvrsni su bili i učenici trećih razreda od kojih je briljirala Petra Fištrek (3.G2) osvojivši 1. mjesto na Natjecanju. U istoj se kategoriji natjecao i Emil Patrčević (3.G2). Mentorica učenicima je nastavnica Petra Svetec. 

Uz njih, u kategoriji trećih razreda natjecala se i učenica Lucija Jurenec (3. G1) koja je osvojila sjajno 2. mjesto. Njezina je mentorica nastavnica Milena Bolčević.

Čestitamo svim učenicima na izvrsnim rezultatima! Bravo!

Nastavnice povijesti

Pročitano 928 puta