Ispiši ovu stranicu

Učenici ekonomisti, aktivni sudionici projekta YESpecialists (Erasmus+)

15.03.2021.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Srednja škola Ivanec se pod vodstvom Varaždinske županije, kao jednog od partnera u projektu Youth Enterpreneurial Spirit Specialists - Erasmus+, uključila u prve projektne aktivnosti.

Projekt je namijenjen jačanju strukovnih obrazovnih sustava europskih regija, davanju potpore poduzetničkom i socijalnom obrazovanju mladih osoba, jačanju njihovih obrazovnih kapaciteta za poduzetništvo i praktičnih vještina kao i jačanju obrazovnog sustava u cijelini.

Nositelj projekta je Vestland County (Norveška), a uz Varaždinsku županiju, tu su još i partneri iz Italije, Španjolske, Belgije i Danske.

Učenici obrazovnog smjera ekonomist aktivno su se uključili u projekt YESpecialists (Erasmus +) u sklopu aktivnosti izrade logotipa koji će predstavljati projekt. Izradom prijedloga logotipa ostvarili su zadane ishode učenja u okviru modula Vježbenička tvrtka te ponudili svoja kreativna rješenja.

Između svih izrađenih logotipa, odabrana su 2 primjera koja su proslijeđena na oglašeni natječaj:

logo1.png1. LOGO (Iva-Marija Mavrek, 4.E2)

 

logo 2.png2. LOGO (Paula Štabi, 4.E2)

 

Između svih primljenih logotipa, partnerstvo YESpecialists će odabrati pobjednika, a njegov će dizajner dobiti vidljivost na europskoj razini, kao i biti pozvan da sudjeluje na festivalu YESpecialists koji se očekuje u Bruxellesu (Belgija) 2022. god.

Bravo za naše ekonomistice!

 

Nastavnica ekonomske grupe predmeta

Petra Županić

Pročitano 1100 puta