eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Upisi u prve razrede Srednje škole Ivanec u školskoj godini 2020./2021.

26.07.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

 51fd4e073a5c230f82bf528d466f6b2c L

Poštovani roditelji, dragi učenici osmih razreda!

 

Datumi zaprimanja upisnica i dokumenata koji su uvjet za upis u prvi razred Srednje škole Ivanec u ljetnom upisnom roku ako se upisnica i ostali dokumenti dostavljaju osobno:

28.7.2020. (utorak) - od 8:00 do 14:00 sati

29.7.2020. (srijeda) - od 8:00 do 14:00 sati

Zbog radova obnove glavnog ulaza, za upise će biti otvoren stražnji ulaz u Školu - između košarkaškog i nogometnog igrališta. Nošenje maski i dezinfekcija pri ulasku su obavezni!

 

Ukoliko se upisnica i ostali dokumenti koji su uvjet za upis u ljetnom upisnom roku dostavljaju elektroničkim putem, rok za dostavu je 29.7.2020. do 14:00 sati.

Ako se dokumenti šalju elektroničkim putem, molimo da prilikom slanja upisnice POPUNITE I OBRAZAC U PRILOGU (za smjer koji se upisuje) te da ga zajedno s upisnicom pošaljete elektroničkim putem. Obrasci su dostupni na dnu ove obavijesti.

Ako se učenik upisuje osobno (u školi), tada će navedene podatke popuniti u školi.

 

Nakon što kandidat potvrdi svoj upis vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika, upisnicu može dostaviti osobno ili elektroničkim putem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (u prijavnom mailu je obavezno navesti kontakt broj mobitela roditelja i učenika). Ukoliko neki kandidat nije u mogućnosti ispisati upisnicu kod kuće, dobit će upisnicu u školi, međutim, tada kandidat mora doći s roditeljem/starateljem zbog potpisivanja iste. Napominjemo da je uz upisnicu potrebno dostaviti i ostalu dokumentaciju, što ovisi o pojedinom zanimanju/smjeru.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji, uvjetima upisa, programima, odjelima i broju učenika u Srednjoj školi Ivanec možete pronaći pod izbornikom Upisi  ili odabirom konkretnog obrazovnog programa.

Za sve informacije o upisima možete nas kontaktirati na broj 042 782 344 ili putem e-maila: iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 691 puta

Back to top