eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Dragi učenici,

zbog malih izmjena donosimo novi raspored po matičnim učionicama koji će vrijediti od 18. do 31. siječnja:

4.G1 - učionica 20

4.G2 - učionica 13

4.E1 - učionica 17

4.E2 - učionica 15

 

Ovisno o stranim jezicima, učenici 4.G2 engleski jezik imaju u matičnoj učionici, a njemački u učionici 14, dok učenici 4.E2 engleski jezik imaju također u matičnoj učionici, a njemački jezik u učionici 16.

Ekonomski razredi vježbeničku tvrtku i ostale predmete za koje su potrebna računala imaju u učionici 11 (1. grupa) i u učionici 12 (2. grupa).

Poštovani roditelji, učenici i nastavnici Srednje škole Ivanec,

u privitku donosimo Odluku o izvođenju nastave i organizaciji rada od 18. do 31. siječnja 2021. godine prema kojoj će se nastava odvijati po modelu A (nastava u školi) za učenike 4. razreda te po modelu C (online nastava) za učenike od 1. do 3. razreda. Praktična nastava će se odvijati u školi i kod poslodavaca.

Učenici završnih razreda srednjih škola koji polažu državnu maturu kao i učenici koji obavljaju praktičnu nastavu mogu produžiti svoje mjesečne karte u autobusnom i željezničkom prijevozu temeljem potvrde koje će dobiti u Školi 18. siječnja. Potvrde nije potrebno potpisati od strane roditelja.

Dragi učenici 4. razreda,

u periodu od 18. do 31. siječnja 2021. vrijedit će novi raspored po matičnim učionicama:

4.G1 - učionica 20

4.G2 - učionica 13

4.E1 - učionica 17

4.E2 - učionica 15

 

U tom će se periodu u školu ulaziti samo na glavni ulaz gdje će se mjeriti temperatura, a i dalje ste dužni pridržavati se svih epidemioloških mjera te važećih pravila o organizaciji rada u Srednjoj školi Ivanec koja su vrijedila do prelaska na online nastavu (obavezna dezinfekcija, držanje fizičkog razmaka te izbjegavanje grupiranja i miješanja učenika iz različitih razreda, pravilno nošenje maski za cijelo vrijeme boravka u svim prostorima Škole, a izlasci iz prostora škole za vrijeme održavanja nastave također nisu dopušteni). Također, po ulasku u matičnu učionicu i dalje je potrebno je ispuniti evidencijsku listu te listu za narudžbu hrane u školskoj kantini za čije su preuzimanje zaduženi redari.

Posudba knjiga se i dalje odvija putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a izdavanje potvrda za učenike i ostali administrativni zahtjevi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pozivamo vas na savjesno i odgovorno ponašanje u skladu s epidemiološkim mjerama kako bismo očuvali zdravlje te uspješno provodili nastavu u drugom obrazovnom razdoblju.

 

 
Ponosno predstavljamo veseli i vrlo poučni kalendar koji je nastao kao rezultat projekta "Starkung der DaF Vertikale im kroatischen Bildungssystem" u kojem su sudjelovali učenici Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Osnovne škole Izidora Poljaka Višnjica i učenici Srednje škole Ivanec.
 
Projekt se provodio u organizaciji KDV Kroatischer Deutschlehrer, a pod pokroviteljstvom Njemačkog Veleposlanstva u Zagrebu u Hrvatskoj od rujna 2019. godine do prosinca 2020. godine.
Učenici su se kao mladi fotografi i lingvisti bavili temom " Putovanje kroz moju regiju" istražujući šest različitih segmenata svoga kraja: povijest, geografiju, jezične osobitosti, događanja, znamenitosti i jedinstveno obilježje regije.
Osim učenja i istraživanja naglasak je bio i na druženju učenika te dodatnoj motivaciji i poticaju za učenje njemačkoga jezika, koji je sve više veliki PLUS. Krajnji rezultat, kalendar, možete vidjeti na poveznici https://bit.ly/2Lw6EzI 
 
Uživajte u fotografijama, kolažima, zagonetkama i tekstovima u svakom mjesecu nove 2021. godine!
 
Nastavnice Ivana Matić, Valentina Majer i Silvija Hogge-Buder

Kako bi učenici koji svoje buduće zanimanje vide u području učiteljske ili odgojiteljske profesije mogli steći uvid u UČITELJSKI I ODGOJITELJSKI STUDIJ, Odsjek Učiteljskog fakulteta u Čakovcu 22. siječnja 2021. godine u 12h organizira DAN OTVORENIH VRATA, ali ovaj puta dakako na daljinu.

Link za Zoom Meeting:  https://zoom.us/j/4426071945?pwd=NjNDMHc0QmovbnBmU056VjhXeGduZz09

(Meeting ID: 442 607 1945; Passcode: 986920)

 

U sklopu Dana otvorenih vrata učenici će moći:

  • Upoznati fakultet i studijske programe
  • Saznati iz prve ruke:

-              Što je to sveučilišni studij?

-              Što je to učiteljski studij, a što odgojiteljski studij?

-              Što znače ECTS-i?

  • Doznati čime sve Učiteljski fakultet – Odsjek u Čakovcu raspolaže u svrhu boljeg studiranja i standarda studenata (poput knjižnice, multimedijskih i informatičkih praktikuma, studentskog boravka, menze…)
  • Pitati studente o njihovim aktivnostima i životu na fakultetu
  • Razgovarati sa studentima te u interakciji sa studentima viših godina doživjeti što se na ovom studiju može naučiti i kako studij izgleda iz studentske perspektive

 

OKVIRNI PROGRAM Dana otvorenih vrata s pozivom učenicima nalazi se na Facebook stranici Odsjeka u Čakovcu https://www.facebook.com/events/799684733947281.

 

Dragi maturanti,

Strojarski fakultet Sveučilišta u Mariboru organizira online predstavljanje svojih programa/smjerova prema sljedećem rasporedu:

- 18.1.202.1 u 17 sati - Strojarstvo (UN, VS)

- 18.1.2021. u 17 sati - Oblikovanje i tekstilni materijali (UN) / Tehnologije tekstilnoga oblikovanja (VS)

- 19.1.2021. u 17 sati - Mehatronika (UN, VS)

- 20.1.2021. u 17 sati – Inženjerstvo okoliša (UN)

- 21.1.2021. u 17 sati - Gospodarsko inženjerstvo - Strojarstvo (UN)

 

Za predstavljanje programa potrebno je prijaviti se na poveznici https://bit.ly/3q9ky9P , a poveznicu za predstavljanje programa/smjera ćete dobiti nekoliko dana ranije na svoj e-mail.

Također, možete i pogledati video o Fakultetu https://www.youtube.com/watch?v=rSeTYsApiRE&t=3s&ab_channel=umfsmb kao i video o studijskim programima https://www.youtube.com/watch?v=7EktsvkJ-HE

Stranica 1 od 75

Back to top