eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poštovani,

obavijest o sadržaju i načinu vrednovanja za pripremu kandidata za vrednovanje nalazi se u privitku.

Poštovani,

obavijest o vremenu i mjestu vrednovanja kandidata, kao i popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja nalazi se u privitku.

Poštovani,

u privitku dostavljamo Odluku o obustavi postupka natječaja za radno mjesto nastavnika/ce predmeta Njemački jezik i radno mjesto Strukovnog učitelja/ice u strojarstvu.

Poštovani učenici i roditelji!

Zbog povećanog broja zaraženih učenika, a u skladu s preporukama epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo, nastava će se od sutra (petak, 16.10.2020.) pa do kraja listopada odvijati online za sve razrede.

Razredi sa COVID-19 pozitivnim učenicima dužni su poštivati izrečenu mjeru samoizolacije te pratiti online nastavu, dok učenici u čijim razredima nema COVID-19 pozitivnih pohađaju samo online nastavu bez izolacije. Sva online nastava će se odvijati preko portala SMUN po važećem rasporedu sati i u realnom vremenu kako je navedeno u rasporedu.

PRAKTIČNA NASTAVA - za vrijeme trajanja online nastave u Srednjoj školi Ivanec, učenici ne odlaze na praktičnu nastavu kod poslodavaca, već će se i praktična nastava odvijati preko portala SMUN.

Molimo vas da redovito pratite obavijesti kao i da poštujete epidemiološke preporuke.

 

S poštovanjem,

Ravnateljica

mr.sc. Lidija Kozina

S ponosom i veseljem objavljujemo da u Srednjoj školi Ivanec imamo državnu prvakinju iz njemačkog jezika! Njezino ime je Maja Bregović, učenica je 3.G2 razreda koja je u kategoriji 1 za učenike drugih razreda u pismenom i usmenom dijelu ispita postigla najveći broj bodova i time ostvarila izvrstan rezultat.

Maja je samozatajna, marljiva i talentirana učenica koja je osim na državnom Natjecanju iz njemačkog jezika u školskoj godini 2019./2020. sudjelovala i na državnoj razini LiDraNa te na nacionalnoj razini kviza znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda gdje je također postigla izvrsne rezultate te ušla u sam vrh pohvaljenih i istaknutih učenika! 

Zbog epidemioloških mjera, državno Natjecanje predviđeno za ožujak 2020. održalo se tek 13. i 14. listopada 2020. godine i to online iz matičnih škola natjecatelja.

Čestitamo Maji i njezinoj mentorici, profesorici Silviji Hogge-Buder!

Dragi maturanti,

obavještavamo vas da će se ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu zbog epidemioloških mjera održati u virtualnom okruženju od 19. do 21. studenoga 2020. pod motom Klikni s faksom!

Sve detalje i nove informacije pratite uskoro na mrežnoj stranici: http://smotra.unizg.hr/  i podstranici Smotr@ koja će služiti kao središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu (klikom na logotip pojedinog fakulteta ili akademije).

Poštovani,

natječaj za nastavnika strojarske grupe predmeta se nalazi u privitku.

Prijavi se za jedno polugodište srednjoškolske razmjene u Americi koje počinje u siječnju 2021. ili pak za cijelu akademsku godinu koja počinje u kolovozu 2021. 

Program srednjoškolske razmjene omogućit će ti da sazriješ kao osoba, upoznaš novu kulturu, proširiš svoje horizonte i stekneš kvalitetnu pripremu za nastavak obrazovanja. Srednjoškolska razmjena u Americi najstariji je program razmjene učenika, a prvi učenik iz Hrvatske otišao je prije 25 godina u Ameriku na godinu dana razmjene.

Provedi godinu dana u inozemstvu, usavrši engleski jezik i doživi pravu Ameriku.

Sve potrebne informacije o srednjoškolskoj razmjeni kao i prijavu na panel 17.10. možeš pronaći na https://bit.ly/2GJPYmf

I ove godine Općina Bedekovčina u partnerstvu s Općinskom knjižnicom i čitaonicom Bedekovčina raspisuje tradicionalni književni natječaj - 51.Susret riječi.

Natječaj je otvoren za djecu i mlade do 19 godina. Završna svečanost dodjele priznanja autorima najboljih radova biti će uz Dane Općine 5. prosinca 2020.g. 

Tekst natječaja je u privitku!

12.10.2020.

Mat-liga 2020./2021.

Napisala

Nakon prošlogodišnjeg i ove godine nastavilo se sudjelovanje naših učenika u matematičkom natjecanju Mat-lige. Cilj mu je popularizacija matematike, veća motivacija učenika te poticanje zajedništva i timskog rada budući da učenici zadatke rješavaju u parovima. Natjecanje se organizira za učenike osnovnih i srednjih škola po pripadnim kategorijama i provodi se kroz 4 kola: jesensko, zimsko, proljetno i ljetno kolo. Bodovi po kolima zbrajaju se i na kraju proglašavaju i nagrađuju pobjednici lige po kategorijama.

Zbog epidemiološke situacije ove je godine 1. kolo, koje je održano u subotu 10. listopada, provedeno online uz upotrebu računala. Našu školu predstavljalo je pet parova: 1. razred jedan par (Alen Frketin i Leticija Cikač), 2. razred dva para (Lucija Šinko i Ema Lonjak te Vito Žulić i Noah Taourirt) i 4. razred dva para (Anja Peharda i Klara Zebec te Leon Matuza i Vito Petrinjak). Svi su oni bili dio od ukupno 2654 učenika iz 146 škola iz 78 gradova u Republici Hrvatskoj i već su u ovom 1. kolu ostvarili super rezultate te se rangirali na 2., 3., 4., 5. i 12. mjesto u svojim kategorijama.

Velike čestitke svima!!!

Dubravka Držaić-Taourirt, prof.

Stranica 1 od 70

Back to top