eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Dragi učenici,

u razdoblju od 12. do 17. travnja 2021. raspored po matičnim učionicama biti će sljedeći:

4.G1 - učionica 20

4.G2 - učionica 23

4.E1 - učionica 17

4.E2 - učionica 19

3.C - učionica 15

3.P - učionica 14

3.S/D - učionica 16

Ovisno o stranim jezicima, učenici 4.G2 engleski jezik imaju u matičnoj učionici, a njemački u učionici 24, dok učenici 4.E2 engleski jezik imaju također u matičnoj učionici, a njemački jezik u učionici 13.

Učenici 3.P razreda engleski jezik imaju u matičnoj učionici, a njemački jezik u učionici 22, dok učenici 3.S/D razreda engleski jezik imaju u učionici 16, a njemački jezik u učionici 13.

Ekonomski razredi vježbeničku tvrtku i ostale predmete za koje su potrebna računala imaju u učionici 11 (1. grupa) i u učionici 12 (2. grupa). Također, učenici 3.C razreda CAD-CAM tehnologije imaju u učionicama 11 (1. grupa) i 12 (2. grupa).

Praktična nastava će se odvijati u školi i kod poslodavaca, osim za učenike smjera Stolar za koje će se praksa u školi odvijati online, dok će se praksa kod poslodavaca odvijati prema rasporedu.

U tom će se periodu u školu ulaziti samo na glavni ulaz.

I dalje vas podsjećam da vrijede sve prethodne upute i propisane epidemiološke mjere kojih se moramo pridržavati kako bismo očuvali zdravlje te uspješno provodili nastavu.

 

Ravnateljica

mr.sc. Lidija Kozina

Poštovani, 

Odluka o izvođenju nastave od 12. do 17.4.2021. se nalazi u privitku.

02.04.2021.

Sretan Uskrs!

Napisala

Poštovani roditelji, dragi učenici, 

sretan Uskrs žele vam djelatnici Srednje škole Ivanec!

 

Završilo je javno glasovanje i objavljeni su rezultati natjecanja u komunikaciji znanosti "Znanstvenik u meni" u kojem imamo natjecatelje u komunikacijskim kategorijama u dva znanstvena područja - kemiji i biologiji.

I u ovom natjecanju imamo doista sjajne rezultate: Lava lampa, rad učenica Viktorije Kelemen i Ivane Fulir proglašen je najboljim, dok je rad Darie Vusić naslova Invazivne vrste i zašto ne možemo nositi naranče na avion na 5. mjestu. Budući da su njihovi radovi odabrani među 5 najboljih, učenice će svoje prezentacije izvesti uživo pred žirijem i publikom u Zagrebu, ukoliko to dopuste epidemiološke prilike. U završnici natjecanja bit će proglašena i nagrađena pobjednička prezentacija.

Čestitamo učenicama i njihovim mentorima, profesorima Renati Vlaisavljević i Filipu Martinezu. Sretno u nastavku!

 

Obzirom da su se učenici obrazovnog smjera ekonomist aktivno uključili u projekt YESpecialists (Erasmus +) u sklopu aktivnosti izrade logotipa koji će predstavljati projekt, obavješteni smo o rezultatima i odabiru logotipa koji će predstavljati projekt.

Na natječaju za logo izabran je logo koji su izradili učenici iz Španjolske:

logo dobar.png

  1. LOGO YESpecialists (Erasmus+)

eu dobar.png

  1. LOGO EU

 

Naše učenice 4. E2 razreda, Paula Štabi i Iva-Marija Mavrek, primile su zahvalu i pohvale za svoje kreativne prijedloge.

Nastavnica ekonomske grupe predmeta

Petra Županić

Poštovani,

u privitku donosimo Odluku o izvođenju nastave i organizaciji rada u Srednjoj školi Ivanec od 29. ožujka do 1. travnja 2021. godine.

U utorak, 23.3.2021. u Varaždinu je održano međužupanijsko - biskupijsko Natjecanje iz vjeronauka (Vjeronaučna olimpijada) na temu Biblija- pisana Božja riječ. Na natjecanju je sudjelovalo 6 ekipa, a vjeroučenici Srednje škole Ivanec osvojili su prvo mjesto te će predstavljati Varaždinsku biskupiju na državnoj razini Natjecanja. Ekipu čine Lovro Maček (1.G2), Silvija Šoštarić (2.G1), Petra Jakop (3.G1) i Leon Matuza (4.G1). Mentorica ekipe je vjeroučiteljica s. Laura Cukar.

Čestitamo svima na uspjehu te im želimo sreću u pripremama i sudjelovanju na državnoj razini koja će se održati od 10. do 12. svibnja.

U srijedu, 17. ožujka održano je županijsko Natjecanje iz njemačkog jezika. Natjecanju je pristupilo četvero naših učenika koji su i ove godine postigli izvrsne rezultate.

U kategoriji I, za učenike 2. razreda, Lukrecija Biškup je zauzela 4. mjesto, a Noah Taourirt 10. Njihov je mentor profesor Vlado Zagrajski. U kategoriji II, za učenike 3. razreda, na 1. mjestu je Estella Veronica Grubač, a odmah iza nje, na 2. mjestu je Maja Bregović. Njihova je mentorica profesorica Silvija Hogge-Buder.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima na izvrsnim rezultatima!

 

Stranica 1 od 80

Back to top