Ispiši ovu stranicu

Toplina Božića u našoj školi

23.12.2022.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Božićnim sajmom, kvizom i božićnim koncertom obilježili smo kraj još jedne kalendarske godine u našoj školi. Uz blagdanski ugođaj koji nas je po školi pratio proteklih tjedana, danas je škola zamirisala po kolačima, fritulama i toplim napitcima koje su nam pripremili učenici u sklopu humanitarnog sajma čiji će ukupni prihod, na njihovu inicijativu, biti namijenjen Udruzi za zašiti životinja "Spas" iz Varaždina.

Učenička zadruga Sonščica na ovom je sajmu predstavila novi asortiman svojih proizvoda, koje su izrađivale vrijedne ruke naših učenica i učenika, ponajviše Stolarske sekcije i sekcije Mladi kemičari. Prodaja proizvoda bila je iznimno uspješna te smo ponosni na sve naše članove.

Zahvalni smo učenicima koji su sudjelovali na humanitarnom božićnom sajmu, Učeničkoj zadruzi "Sonščica", našoj divnoj glazbenoj sekciji i zborašicama te učenicima koji su osmislili božićni kviz.

Božićnu čestitku učenicima i djelatnicima uputio je ivanečki kapelan Krunoslav Sajko, kao i ravnateljica Lidija Kozina koja je, uz sve ostalo, posebno zahvalila učenicima na humanitarnim akcijama kojima, misleći na potrebitije, druge stavljaju ispred sebe te time pokazuju pravu bit Božića.

 

Pročitano 630 puta