Ispiši ovu stranicu

Svečana podjela svjedodžbi

29.06.2022.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Svečanom podjelom svjedodžbi koja je u utorak 28. lipnja održana u prepunom školskom amfiteatru, oprostili smo se od još jedne divne generacije maturanata. 110 učenika primilo je svoje svjedodžbe od svojih razrednika, a neki od njih i DSD diplome koje im je uručila profesorica Jasmina Balling. Kao što je ravnateljica mr.sc. Lidija Kozina naglasila u svom obraćanju, oprostili smo se od odgovornih, vrijednih, kreativnih, upornih i pozitivnih mladih ljudi kojima je poručila da se u budućnosti ne boje zapreka te da vjeruju u sebe i da svoje snove pretvaraju u stvarnost. 

U ime svih maturanata, nastavnicima i roditeljima se obratila i zahvalila Maja Bregović, učenica 4.G2 razreda koja je odlukom Nastavničkog vijeća Srednje škole Ivanec proglašena najboljom maturanticom ove generacije. Maja se osvrnula na protekle četiri godine u kojima su svi stekli nova prijateljstva te pregršt znanja i vještina, a za kraj se poslužila Shakespeareovim riječima te nam svima poučila da nema većeg mraka od neznanja.

Za prigodan glazbeni program zaslužan je zbor Srednje škole Ivanec s voditeljicom Martinom Jakšić Rodiger, vokali Ivana Kos i Janja Car, zatim Nina Sever, Robert Blum i Tin Petrinjak na klaviru i gitari te Iva Frišćić koja je unijela i malo plesne čarolije u ovaj svečani događaj. 

Još jednom čestitamo svim maturantima koji su uspješno priveli svoje srednjoškolsko obrazovanje kraju i želimo im mnogo uspjeha u budućnosti!

 

Pročitano 1534 puta