×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1320
Ispiši ovu stranicu

Mat-liga 2020./2021.

12.10.2020.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Nakon prošlogodišnjeg i ove godine nastavilo se sudjelovanje naših učenika u matematičkom natjecanju Mat-lige. Cilj mu je popularizacija matematike, veća motivacija učenika te poticanje zajedništva i timskog rada budući da učenici zadatke rješavaju u parovima. Natjecanje se organizira za učenike osnovnih i srednjih škola po pripadnim kategorijama i provodi se kroz 4 kola: jesensko, zimsko, proljetno i ljetno kolo. Bodovi po kolima zbrajaju se i na kraju proglašavaju i nagrađuju pobjednici lige po kategorijama.

Zbog epidemiološke situacije ove je godine 1. kolo, koje je održano u subotu 10. listopada, provedeno online uz upotrebu računala. Našu školu predstavljalo je pet parova: 1. razred jedan par (Alen Frketin i Leticija Cikač), 2. razred dva para (Lucija Šinko i Ema Lonjak te Vito Žulić i Noah Taourirt) i 4. razred dva para (Anja Peharda i Klara Zebec te Leon Matuza i Vito Petrinjak). Svi su oni bili dio od ukupno 2654 učenika iz 146 škola iz 78 gradova u Republici Hrvatskoj i već su u ovom 1. kolu ostvarili super rezultate te se rangirali na 2., 3., 4., 5. i 12. mjesto u svojim kategorijama.

Velike čestitke svima!!!

Dubravka Držaić-Taourirt, prof.

 

Galerija slika

{gallery}1320{/gallery}
Pročitano 1221 puta