×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1171
Ispiši ovu stranicu

Održan HAK-ov preventivno-edukativni program „KLIK"

05.03.2020.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Učenicima trećih i četvrtih razreda danas je održano predavanje stručnjaka Ureda sigurnosti cestovnog prometa (djelatnika Hrvatskog autokluba) koje se provodi u sklopu preventivno-edukativnog programa „KLIK – sigurnosni pojas – navika odgovornog ponašanja u prometu“.

Namjena projekta „KLIK“ je stjecanje kompetencija, znanja o sigurnosnim i zaštitnim mjerama i radnjama prije i za vrijeme upravljanja (ili prevoženja) vozilom, kao i razvoj vještina odgovornog i sigurnog ponašanja u prometu. Ovim se projektom djeluje na ponašanje srednjoškolaca, usvajanje i stjecanje pozitivnih stavova o njihovoj ugroženosti u prometu. Nakon interaktivnog predavanja u kojem je učenicima objašnjena nužnost korištenja sigurnosnog pojasa i općenito važnosti odgovornog ponašanja u prometu, učenici su imali priliku isprobati simulator prevrtanja koji im se sigurno najviše svidio.

 

Galerija slika

{gallery}1171{/gallery}
Pročitano 425 puta