eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Događanja

Učenici donirali hranu Udruzi Spas Varaždin

09.01.2020. Napisala Iskra Petak
Tijekom mjeseca prosinca organizirana je akcija prikupljanja hrane za napuštene životinje iz Udruge Spas Varaždin koju su inicirali članovi Vijeća učenika uz pomoć pedagoginja Anje Rutić i Elene Kostanjevec. Učenici su tijekom cijelog mjeseca u školu donosili hranu i deke za pse, a zadnjeg dana nastave na Božićnom su sajmu prikupljena dodatna novčana sredstva kojima se kupilo još 120 kilograma hrane. Sve prikupljeno jučer je dostavljeno napuštenim psićima. Uz pedagoginje…

Više...

Prekrasan božićni koncert u izvedbi Djevojačkog zbora Srednje škole Ivanec i pod vodstvom prof. Martine Jakšić Rodiger uveo nas je u nadolazeće blagdane i praznike. Ravnateljica je svima zaželjela lijepe praznike, sretan Božić te mnogo lijepih želja povodom nadolazeće nove godine, a njima se pridružuju i svi nastavnici!  

Više...

Božićni sajam ususret Božiću

23.12.2019. Napisala Iskra Petak
Povodom nadolazećih blagdana, Srednja škola Ivanec prigodno je obilježila završetak prvog polugodišta Božićnim sajmom. Trinaest razrednih odjela različitih obrazovnih smjerova pripremili su kolače i kuhani čaj te tako učinili ovaj događaj lijepom i dragom uspomenom. Uz veselu božićnu glazbu i lijepo ukrašene štandove svi su mogli uživati u ozračju pozitivnih emocija. Učenička zadruga Sonščica na ovom je sajmu predstavila novi asortiman svojih proizvoda, koje su izrađivale vrijedne ruke naših učenica.…

Više...

Objavljen drugi dio emisije "Izgradi šareno"

20.12.2019. Napisala Iskra Petak
Ne propustite nastavak emisije Izgradi šareno koji donosi još posebnosti i zanimljivosti iz naše škole!Hvala ekipi Prve školske televizije iz Elektrostrojarske škole Varaždin što nas je odabrala za predstavljanje i čestitke na vrhunski odrađenom poslu!

Više...

Posjetili su nas učenici iz Izraela

20.12.2019. Napisala Iskra Petak
U četvrtak 19. prosinca u našoj smo školi imali priliku ugostiti učenike iz Izraela, u sklopu Rotary programa razmjene mladih. Naši nastavnici i učenici organizirali su interaktivne radionice u učionici budućnosti te pokazali da i matematika može biti zanimljiva i drugačija. Dan ispunjen zabavom, druženjem, smijehom, novim saznanjima i novim prijateljstvima.

Više...

3. mjesto u futsalu za djevojke!

19.12.2019. Napisala Iskra Petak
Sa županijskog natjecanja u futsalu za djevojke srednjih škola koje se održalo 18.12. u Areni Varaždin, naše su se nogometašice vratile s osvojenim 3. mjestom! Čestitamo djevojkama i trenerici Janji!

Više...

Baci poljubac, a ne petardu!

18.12.2019. Napisala Iskra Petak
S obzirom da Vijeće učenika u ovo božićno vrijeme organizira prikupljanje hrane za pse iz azila Spas, učenica Lucija Hudinčec iz 4.E2 razreda, odlučila nas je podsjetiti koliko je pirotehnika opasna za naše kućne ljubimce. Lucijine plakate s porukama o štetnosti petardi možete naći po cijeloj školi, a mi, zajedno s Lucijom, svima poručujemo: Baci poljubac, a ne petardu!

Više...

Uspješan početak natjecanja u futsalu

17.12.2019. Napisala Iskra Petak
Prošlog su tjedna započela ekipna županijska natjecanja iz futsala za ženske i muške ekipe srednjih škola u sezoni 2019./2020. koje organizira Školski sportski savez Varaždinske županije. Tako je 13.prosinca organizirano polufinalno natjecanje za muške ekipe gdje je ekipa naše škole predvođena profesorom Friščićem izborila ulazak u finale. Pobijedili su ekipe Medicinske i Gospodarske škole, a finalne utakmice su na rasporedu 17.prosinca. 16. prosinca je ženska ekipa s trenericom Janjom Čanjevac…

Više...

Održano 2. kolo MAT lige

16.12.2019. Napisala Iskra Petak
11. prosinca 2019. nastavljeno je sudjelovanje učenika naše škole u MAT ligi 2019./2020. Tog je dana održano zimsko, 2. kolo lige u kojoj su ponovo sudjelovala dva para 3.G1 razreda u dijelu MAT 2-lige za srednje škole, B kategorije: ekipa 1 (Anja Peharda i Klara Zebec) i ekipa 2 (Leon Matuza i Miha Krtanjek). Obje ekipe postigle su izvrsne rezultate: nakon ukupnih rezultata oba kola ekipa 1 plasirala se na…

Više...

Nedavno su naši učenici i nastavnici sudjelovali u snimanju emisije "Izgradi šareno" koju provodi Prva školska televizija koja djeluje u sklopu Elektrostrojarske škole Varaždin. Njihove emisije prikazuju ono inovativno, drugačije i neobično iz svake škole tako da na poveznici ovog, prvog dijela, pogledajte i doznajte više o našim školskim projektima, suvremenim metodama u nastavi, eksperimentalnoj fizici i o tome kako nastaje mobilna aplikacija.

Više...

Stranica 1 od 33

Back to top